TOMMI

TOMMI-  WŁOSKIE PRZECIERY POMIDOROWE

PRZECIER POMIDOROWY TOMMI – wytwarzany jest we Włoszech w 100 % świeżych włoskich pomidorów. Są one starannie wybierane i przetarte w kilka godzin po zebraniu. Gęsty i aksamitny przecier zachowuje jaskrawy kolor i świeży smak, doskonały przez cały rok. Przecier stanowi wyśmienitą bazę do wszelkich sosów pomidorowych (makaronu,pizzy) oraz zup na gorąco i zimno. Można go również spożywać jako sok pomidorowy z odrobiną soli i pieprzu.

Skład: pomidory, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Pomidory przetarte w niskiej temperaturze aby zachować zapach, konsystencję oraz  czerwony kolor świeżych pomidorów.

 Przecier pomidorowy wiejski Tommi wytwarzany we Włoszech w 100% ze świeżych pomidorów. Selekcjonowane, przetarte przez sita o dużych oczkach, zapewniające odpowiednią gęstość jak przy domowej produkcji. W efekcie otrzymujemy wspaniały przecier z drobnymi kawałkami pomidorów, pestek i skórek. Aromatyczny i bogaty w miąższ przecier zachowuje jaskrawy kolor i intensywny smak przez cały rok. Świetnie komponuje się z sosami do makaronów i lasagne oraz daniami typu lecz czy gulasz.

Skład: pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Komentarze są wyłączone.