24 dni Świąt Bożego Narodzenia z Lee Kum Kee!

„24 dni Świąt Bożego Narodzenia” – jest to oryginalna książka kucharska, specjalnie przygotowana dla Ciebie przez LEE KUM KEE! Jest ona pełna świątecznych przepisów, przygotowanych przez najlepszych szefów kuchni na świecie — wszystkie z chińskim akcentem twórczym.Od świeżego spojrzenia na klasykę, po unikalne dania, których z pewnością dotychczas nie próbowałeś. To jest wszystko, czego potrzebujesz, aby Twoje Święta były przepyszne. Pobierz tutaj!

Lee Kum Kee z kolejną edycją konkursu „Jesienne gotowanie”

Pragniemy poinformować, że firma Lee Kum Kee ruszyła z kolejną edycją konkursu „Jesienne gotowanie” na swojej stronie w Facebooku. Zachęcamy do udziału! Tym razem konkurs jest poświęcony Sosu Ostrygowemu Lee Kum Kee.

Lee Kum Kee z konkursem „Jesienne gotowanie”

Pragniemy poinformować, że firma Lee Kum Kee ruszyła z nową edycją konkursu "Jesienne gotowanie" na swojej stronie w Facebooku. Zachęcamy do udziału! Link: https://www.facebook.com/leekumkeePL/photos/a.117231359983680/173973487642800/

Marka Suree po raz kolejny otrzymuje nagrodę najlepszej tajskiej marki

Mamy przyjemność poinformować, że marka Suree, której jesteśmy dystrybutorem po raz kolejny otrzymała z rąk premiera Tajlandii nagrodę najlepszej tajskiej marki, oraz najlepszego brandu eksportowego Tajlandii 2020 roku. Gratulujemy!

Unifood jest oficjalnym dystrybutorem autentycznych sosów chińskich Lee Kum Kee!

Lee Kum Kee – firma, która powstała w 1888 roku, jest liderem na rynku azjatyckim, a także cieszy się ogromną popularnością w wielu krajach europejskich. Konsumenci doceniają markę przede wszystkich za niepowtarzalny smak i naturalność składników. Cieszymy się z faktu, że jesteśmy oficjalnym dystrybutorem marki w Polsce. Dowiedz się więcej na stronie www.: https://pl.lkk.com/ lub stronie na Facebooku: https://www.facebook.com/leekumkeePL/

Tomasz Królikowski szefem kuchni Lee Kum Kee

Tomasz pełen pozytywnej energii i chęci do działania od ponad 20 lat stale w profesjonalnej kuchni i od 6 dzieli się wiedzą z kucharzami i gotującymi z zamiłowania. Lubi dzielić się swoją wiedzą prowadząc warsztaty i eventy kulinarne dla dzieci i młodzieży. Zdobywał swoje doświadczenie na wyspach brytyjskich, gdzie pracował m.in. w Londyńskim City oraz